| rammstein!!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
rosenrot Misafir
| Konu: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 4:13 pm | |
| e bu kadar konu var bnm rammstein ım eksikmi kalsın amaaa!!! bende size gruptakilerin biyografisini yazardım ama okumıcanız o yüzden isim olaraktan geçip şarkı sözlerine önem vermek isterim:D
TİLL LİNDEMANN(vokal) RİCHARD KRUSPE(lead gitar) OLİVER RİEDEL(bas gitar) PAUL LANDERS(ritm gitar) CHRİSTİAN 'FLAKE'LORENZ(klavye) CHRİSTOPH'doom'SCHNEİDER(davul) |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 4:16 pm | |
| Till Lindemann DOGUM TARİHİ: 4 Ocak 1963 DOGUM YERI: Almanya - Leipzig'de dogdu ve Wendisch-Rambow adında çok küçük bir kasabada büyüdü. Taşralı diyebiliriz yani. SAÇ RENGİ: Kahverengi GÖZ RENGİ: Mavi BOY: 190cm Christian 'Flake' Lorenz TAKMA ADI: Flake (manası yok) DOGUM TARİHİ: 6 Kasım 1966 DOĞUM YERİ: Berlin, Almanya SAC RENGİ: Kahverengi. GOZ RENGI: Mavi BOY: 190cm Paul Landers DOĞUM TARİHİ: 9 Aralık 1964 DOĞUM YERİ: Belarus, Fakat doğumundan sonra Berlin'de yaşamaya başlamış. Yani aslen bir rus diyebiliriz... SAÇ RENGİ: Kahverengi GÖZ RENGİ: Kahverengi BOY, KİLO: 175cm Christoph 'Doom' Schneider TAKMA ADI: Kötü kader, ölüm manasına gelen "Doom". DOĞUM TARİHİ:11 Mayıs 1966 DOĞUM YERİ: Berlin, Almanya SAC RENGI: Kahverengi GOZ RENGI: Koyu mavi BOY: 193cm Richard Kruspe-Bernstein DOĞUM TARİHİ: 24 Haziran 1967 DOĞUM YERİ: Wittenburg, Almanya SAÇ RENGİ: Kestane GÖZ RENGI: Mavi BOY: 180cm Oliver Riedel DOĞUM TARİHİ: 11 Nisan 1971 DOĞUM YERİ: Schwerin, Almanya SAC RENGI: Genelde kazıtsada saç rengi siyah... GOZ RENGI: Kahverengi BOY: 200cm (en son ) |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 4:18 pm | |
| bütün şarkılar türkçeye çevrilmiş haliyle yazılacak ENGEL(melek) Hayatı boyunca dünyada iyi olanlar, Öldükten sonra melek olacaktır. Gökyüzüne bakar ve sorarsın. Neden onları göremdiğini? Önce bulutlar uyumaya giderlerse, Bizi gökyüzünde görebilirsin. Biz korkuyoruz ve yalnızız. Tanrı biliyor ben bir melek olmak istemiyorum. Güneş ışığının arkasında yaşarlar. Bizden ayrılmış, sonsuz boş alanda. Yıldızlara tutunmak zorundalar. -sıkıca Böylece gökyüzünden düşmeyecekler. Önce bulutlar uyumaya giderlerse, Bizi gökyüzünde görebilirsin. Biz korkuyoruz ve yalnızız. Tanrı biliyor ben bir melek olmak istemiyorum. |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 4:19 pm | |
| MEİN HERZ BRENNT(kalbim yanar) Şimdi, sevgili çocuklar, dikkatinizi verin. Ben yastıktan gelen sesim. Sizden bazı şeyler aldım. Onu bağrımdan söktüm.
Bu kalple güce sahibim. Gözkapağı şantajına. Gün uyanıncaya kadar şarkı söylerim. Cennetlerin üzerinde parlak bir ışık. Kalbim Yanar.
Onlar size gece gelir, Şeytanlar, hayaletler, kara periler. Mahzen şaftının dışından sürüklenirler. Ve yatağınızın altına bakacaklar.
Şimdi, sevgili çocuklar, dikkatinizi verin. Ben yastıktan gelen sesim. Gün uyanana kadar şarkı söylerim. Cennetlerin üzerinde parlak bir ışık. Kalbim Yanar.
Kalbim Yanar. |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 4:20 pm | |
| AMERİKA Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika harika. Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika, Amerika...
Ne zaman bir dans olsa idare etmek isterim, Etrafta tek başınıza döndüğünüzde bile. Kendinizi biraz kontrol altında bırakın. Size gerçekten nasıl gittiğini göstereceğim. Yuvarlak halinde güzel bir dans edeceğiz. Özgürlük bütün kemanlarda çalacak. Müzik Beyaz Saray'dan gelecek, Ve Mickey Fare Paris'in önünde duracak.
Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika harika. Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika, Amerika...
Bilirim bu hareketler çok faydalıdır. Kaçan adımlardan sizi koruyacağım. Ve sonunda kim dans etmek istemezse, Henüz etmek zorunda olduğunu bilmiyordur. Yuvarlak halinde güzel bir dans edeceğiz. Size yolu göstereceğim. Noel Baba Afrika'ya gidecek, Ve Mickey Fare Paris'in önünde duracak.
Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika harika. Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika, Amerika...
Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Coca-Cola, Wonderbra* Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika, Amerika...
Bu bir aşk şarkısı değil. Bu bir aşk şarkısı değil. Anadilimde söylemiyorum. Hayır, bu bir aşk şarkısı değil.
Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Coca-Cola, bazen savaş Hepimiz Amerika'da yaşıyoruz. Amerika, Amerika...
*Wonderbra çok ünlü bir Amerikan iç çamaşırı markası... |
|
| |
ThersoN
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 5:21 pm | |
| ben buraya hic karısmıcam bakalım ceren neler yapacaksın cok merak ediom | |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 5:31 pm | |
| aaa sen varken bana lafmı düşer ben naçizane bişiler katarım ama sende kat yiit burası ortak bölge |
|
| |
ThersoN
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 5:42 pm | |
| tamam bok etme bisiy unutursan cagırırım e-küriyi hem sen almanca ogretmenisin heil hitler!!! | |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Ekim 20, 2006 5:43 pm | |
| ben direk sana devredeyim konuyu nede olsa naparsam yapim bi hata bulcan ayrıca biyografi falan koymadm biliom okunmıcak sen resim at |
|
| |
ThersoN
| Konu: Geri: rammstein!!!! Paz Ekim 22, 2006 4:07 pm | |
| | |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! C.tesi Ekim 28, 2006 6:00 pm | |
| Wo Bist Du?(NERDESİN?)
Seni seviyorum, Seni sevmiyorum, Seni artık sevmiyorum, Seni artık sevmiyorum ya da senden daha az, Senin beni sevdiğinden daha az, Beni hala sevdiğin zaman.
Güzel kızlar çekici değil, Sıcak eller çok soğuk. Bütün saatler durmuş. Artık gülmek sağlıklı değil ve yakında.
Arıyorum seni ışığın ardında. Neredesin? Böyle yalnız olmak istemiyorum. Neredesin?
Güzel kızlar çekici değil, Sıcak eller çok soğuk. Bütün saatler durmuş. Artık gülmek sağlıklı ve yakın değil.
Seni arıyorum ışığın ardında. Neredesin? Böyle yalnız olmak istemiyorum. Neredesin? Seni her taşın altında ararım. Neredesin? Bir bıçakla kazarak bulurum. Neredesin? |
|
| |
rosenrot Misafir
| Konu: Geri: rammstein!!!! C.tesi Ekim 28, 2006 6:01 pm | |
| şarkıları dinleince daa ii anlaşılıo o ruh şiddetle tavsiye ediorum |
|
| |
ThersoN
| Konu: Geri: rammstein!!!! Ptsi Kas. 27, 2006 5:47 pm | |
| | |
|
| |
şaahaanisst!!!
| Konu: Geri: rammstein!!!! C.tesi Mart 24, 2007 10:55 pm | |
| | |
|
| |
ThersoN
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Mart 30, 2007 3:50 pm | |
| Hadi! (akustik)
Biz isimsizdik, ve şarkısız. Biz tekrar asla sözsüz olmadık. Hala biz, Biraz şarkısızız. Henüz sessiz değiliz. Bizi duyabilirsiniz. Ani bir rüzgardan sonra, bir fırtına başladı. Gerçekten eşsiz. Zamanıydı. Hadi.*
Onlar dilsizdi, Bu şekilde tamamiyle şaşırmış, Ve tamamiyle güçsüz. Ne oldu? Oldukça kontrolsüz, Ve kesinlikle, Anlayışsızlık, Ki sansürlenecek. Onlar yersiz konuştu, Müzik hakkında fazla kötü. O kadar utanmazlık ki, yasaklanmalı. Bu akılsızlık, Orada denedikleri. O kadar tatsız ki, Yaptıkları müzik. Umutsuz değil mi? Hissiz. İşe yaramaz. Onlar tanrısız.**
Biz isimsizdik. Bir ismimiz var. Biz sözsüzdük. Sözler geldi. Hala biz, Biraz şarkısızız. Henüz sessiz değiliz. Duyarsınız. Kusursuz değiliz. Sadece bir miktar güvensiziz. Siz sessiz olacaksınız. Bizden asla kurtulamayacaksınız.
Biz başıboştuk.
NOT: "Los" kelime olarak pek çok manaya gelir. Kelimelerin sonuna geren "-los" eki kelimeye "-siz" (namen -los, isim -siz gibi) anlamı katar. Sıfat olarak ise "başıboş" veya "kapalı" gibi anlamlara gelir. Bir komut olarak ta "Los!" tıpkı ingilizcedeki "Go!" komutu gibi algılanabilir. Bu türkçe'ye tam olarak çevrilemese de "Hadi!" diyebiliriz.
* Burada bir çift anlam var. Parçada geçen "Es wurde Zeit. Los!" cümlesi "Zamanıydı, hadi!" manasına geliyor. Fakat ikinci okunuşta cümleyi Till "wurde Zeitlos"şeklinde okuyor ve bu da "Zamansız hale geldi" anlamına geliyor.
**Orjinal lirikte geçen "Sie sind gottlos" cümlesi "Onlar tanrısız" manasına geliyor. Fakat Till vokalini "Sie sind gott" dedikten sonra bir süre kesiyor ve ardından "los" diyor. Bu şekilde de cümle "Onlar tanrı, hadi!" anlamına geliyor. | |
|
| |
BarışaROCK
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Mart 30, 2007 4:46 pm | |
| | |
|
| |
ThersoN
| Konu: Geri: rammstein!!!! Cuma Mart 30, 2007 4:51 pm | |
| saygı duyarım tarz meselesi | |
|
| |